LaLiga

Real Madrid leder efter Mbappé-erstatning: Har City-profil i kikkerten!

I kølvandet på Real Madrids glippede sommertransfer i form af PSG's Kylian Mbappé, vil den spanske kongeklub nu på jagt hos de nyslåede engelske mestre fra Manchester City.

Raheem Sterling er på blokken i Real Madrid
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det så ud til at blive sommerens helt store transfer, efter flere medier igennem hele sæsonen har berettet, at Kylian Mbappé med størst mulig sandsynlighed ville skifte Paris Saint-Germain ud med Real Madrid.

Men den franske stjernespiller valgte at blive i det franske, hvor han er blevet udstyret med en kæmpekontrakt. Nu vil Real Madrid hente en offensiv forstærkning fra Manchester City i stedet for.

Kylian Mbappé med besked til skuffede Real Madrid-fans

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Det skriver flere engelske tabloidaviser tirsdag, herunder Daily Star og The Mirror.

Der er tale om den vævre engelske kantspiller, Raheem Sterling, der netop har genvundet Premier League-mesterskabet med City.

Den 27-årige landsholdsspiller har kontraktudløb med klubben næste år, mens han i det seneste stykke tid har været henvist til bænken og kun haft begrænsede indhop for de lyseblå fra Manchester. Derfor ser Real Madrid en reel mulighed for at tilknytte Sterling til klubben.

Mbappé afslører: Det var ikke kun mellem Real Madrid og PSG – der var også en Premier League-klub

City forlanger angiveligt 440 millioner danske kroner for den tidligere Liverpool-spiller, hvilket er lige i underkanten af, hvad de selv gav for ham tilbage i 2015.

Meget kan derfor tyde på, at handlen vil være gunstig for Pep Guardiola & co., hvis de gerne vil undgå at tabe for mange millioner på en kontrakløs Sterling til næste sommer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P