Europæisk Fodbold

Kylian Mbappé med besked til skuffede Real Madrid-fans

Kylian Mbappé endte som bekendt med ikke at skifte til Real Madrid, og skrev i stedet under på en ny kontrakt med PSG. Nu håber han på forståelse fra de skuffede fans i Spanien.

Kylian Mbappé, PSG, Real Madrid.
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Kylian Mbappé blev længe rygtet til Real Madrid, og i perioder virkede skiftet så sikkert som noget i fodboldens verden nu kan være.

Efter flere års rygter, endte han i stedet med at lade Real Madrid gå slukørede og alene hjem fra byen. PSG havde fået ham overbevist om at blive.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Det har selvsagt vakt følelser som skuffelse og vrede hos Real Madrid-fansene, der længe havde glædet sig til, at Kylian Mbappé og Karim Benzema kunne udgøre en på papiret ustoppelig duo i front – inden Mbappé senere var udset til at tage over fra sin landsmand hos den spanske kongeklub.

Nu har PSG-stjernen udtalt sig til Real Madrid-fansene. Han håber på forståelse.

– En besked til Real Madrid-fansene? Jeg vil gerne takke dem, fordi de altid har accepteret mig som en af deres egne.

– Jeg forstår deres skuffelse, og jeg håber, at de forstår min beslutning om at blive i mit hjemland, lyder det fra Kylian Mbappé ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano.

Mbappé blev også spurgt ind til fremtiden, og her holder den 23-årige målmaskine døren på klem.

– Real Madrid? Jeg ved ikke, hvad der sker i fremtiden eller hvor jeg er om tre år.

Om Kylian Mbappé blev i PSG på grund af frygten for hjemve, er uvist. Det kan også meget vel have været den enorme pose penge, han faldt for.

Under alle omstændigheder, må Real Madrid nu på jagt efter en erstatning, nu hvor projektet med at hente Kylian Mbappé mislykkedes. Her går de seneste meldinger på, at man kigger mod Serie A og A.C. Milan. Det kan du læse mere om HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P