LaLiga

Mulig Premier League-retur? – Suárez vil fortsætte i europæisk fodbold

Luis Suarez er fortid i Atletico Madrid. Derfor leder den rutinerede angriber efter en ny arbejdsgiver - gerne i Europa.

Luis Suárez er på jagt efter en ny klub
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

Luis Suárez har repræsenteret nogle af Europas største fodboldklubber. Herunder Ajax Amsterdam, Liverpool, FC Barcelona og senest Atletico Madrid, hvor han netop har skrevet sit sidste kapitel og vinket farvel.

Nu fortæller angriberveteranen, at selvom han er en aldrende spiller på 35 år, så vil han gerne fortsætte i de bedste europæiske ligaer.

– Tro mig, jeg har endnu ikke besluttet, hvor jeg vil spille i næste sæson. Jeg har mange bud på hånden lige nu, og er lydhør over for alle bud, forklarer spidsangriberen i et videointerview med et spansk medie.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

35-årige Suárez er dog fastbesluttet på, at det er for tidligt at vende snuden hjem til sydamerikansk fodbold, selvom flere klubber har henvendt sig til ham.

– Klubber fra Argentina, Brasilien og Mexico har alle taget kontakt til mig, men jeg vil fortsætte på det højeste niveau. Derfor vil jeg forblive i europæisk fodbold, det er jeg sikker på.

Udskældt Madrid-spiller har tilbudt sig selv til ligarival

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Spanien er fortsat en mulighed. Jeg har gode erfaringer fra ligaen her, og har da også været i kontakt med flere klubber, uden dog at tage stilling til dem, slutter den uruguayanske angriber.

Der har tidligere været smårygter om, hvorvidt han skulle genforenes med Steven Gerrard i Aston Villa, hvor også den tidligere FC Barcelona-spiller Philippe Coutinho spiller.

Spansk avis: Her er prisen på Daniel Wass!

Suárez opnåede 282 optrædener for FC Barcelona med 176 mål til følge, mens han også i Atletico Madrid var med til at vinde mesterskabet i 2020/2021. Her bidrog den farlige angriber med 34 mål i 83 kampe.

På Uruguays landshold har han ligeledes været en definerende spiller gennem tiden med 132 A-landsholdskamp og 68 scoringer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P