Dansk Fodbold

Hjulmand udelader Rasmus Falk af private årsager – Lindstrøm er skadet

Kasper Hjulmand har tirsdag middag udtaget sin bruttotrup til den kommende Nations League-periode, hvor FCK-profilen Rasmus Falk og Frankfurts Jesper Lindstrøm ikke er med.

Kasper Hjulmand har ikke udtaget Rasmus Falk og Jesper Lindstrøm
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Kasper Hjulmand præsenterede tirsdag middag den 29-mand store bruttotrup til de kommende Nations League-kampe i juni.

Her vender blandt andet Mikkels Damsgaard og Anders Dreyer tilbage til landsholdet, mens flere større navne ikke har fundet vejen til holdkortet.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Heriblandt en ellers velspillende Rasmus Falk, der måtte se holdkammeraten Nicolai Boilesen blive udtaget. Men årsagen til den manglende udtagelse af den teknisk stærke FCK-midtbanespiller har ikke noget med manglende præstationer at gøre, konstaterer Kasper Hjulmand på pressemødet.

– Jeg havde en god snak med Rasmus i marts måned i forhold til udtagelsen der, hvor han også lige var kommet tilbage fra en skade. Der fortæller han, at han har lagt sit bryllup i den her tid. Det vil sige, at han ikke har været i betragtning. For mig har han slet ikke været i betragtning, nuancerer Kasper Hjulmand. 

30-årige Rasmus Falk har tidligere meldt ud, at han og kæresten skulle giftes tilbage i 2020, men det er så af forklarlige årsager rykket frem til denne sommersæson.  

Spansk avis: Her er prisen på Daniel Wass!

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Desuden var Jesper Lindstrøm fra Europa League-vindende Eintracht Frankfurt heller ikke med i truppen. Men det skyldes slet og ret en skade. Det bekræfter den danske landstræner.

– Han er desværre skadet. De har gjort sit for at holde ham klar i forhold til den lårskade, som han pådrog sig op til finalen. Han spillede 70 minutter af finalen og har ikke haft det godt efterfølgende, lyder det.

Du kan se hele landsholdsudtagelsen herunder, samt U21-landsholdsudtagelsen til de kommende EM-kvalifikationskampe HER.

Danmarks trup til Nations League er udtaget: Se den her!

Danmark starter ude mod Frankrig, møder Østrig i to omgange både ude og hjemme, mens også Kroatien venter i Parken.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P