Premier League

Trods tredjeplads: Chelsea har slået vild rekord i Premier League

Selvom Manchester City og Liverpool er løbet med de fleste positive overskrifter i denne Premier League-sæson, har Chelsea formået at lave en bedrift, som intet andet hold i ligaens historie nogensinde har opnået.

Chelsea
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Der var høje forventninger til Chelsea forud for denne Premier League-sæson, hvor flere eksperter havde spået klubben en mulig placering som absolut tophold, når sæsonen var færdigsspillet.

Selvom holdet undervejs også har ligget nummer et ved flere lejligheder, endte det som bekendt med en tredjeplads for London-klubben, der måtte se suveræne Manchester City og Liverpool slutte højere.

Alligevel kan Thomas Tuchel dog se tilbage på noget af en bedrift, da Chelsea med søndagens sejr over Watford – og pausestilling på 1-0 – nu har opnået noget, som ingen andre har gjort i Premier Leagues historie.

Chelsea er nemlig det første hold nogensinde i Premier Leagues historie, der går gennem en hel sæson uden at have været bagud ved pausen. Det melder statistikmediet OptaJoe.

Highlights: Manchester City leverede vildt comeback og er engelske mestre!

Nu venter der så Chelsea, og de resterende hold i Premier League, en sommerpause, inden ligaen begynder på ny lørdag den 6. august.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P