Europæisk Fodbold

Officielt: Brian Priske fyret i Belgien

Royal Antwerp har netop meldt ud, at man har valgt at fyre danske Brian Priske som klubbens cheftræner.

Brian Priske
Foto: Umit Bektas/Reuters/Ritzau Scanpix

Der har længe været spekulationer omkring Brian Priskes fremtid i belgiske Royal Antwerp, men mandag ved middagstid er der nyt.

Her har klubben nemlig meldt ud, at man har valgt at fyre den tidligere cheftræner i FC Midtjylland, der også har en fortid som assistent i F.C. København.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Man tager i samme ombæring også afsked med den danske assistenttræner Anders Nielsen samt målmandstræner Peder Hansen, oplyser klubben.

– Royal Antwerp takker Brian, Anders og Peder for deres engagement i klubben og ønsker dem held og lykke, lyder det således i et statement.

Dermed nåede Brian Priske blot at være i klubben i en enkelt sæson, da han kom til Royal Antwerp i sommeren 2021, efter skiftet fra FC Midtjylland. 

Fyringen kommer på baggrund af en sæson, hvor Royal Antwerp sluttede på en fjerdeplads i den belgiske liga, hvor Club Brügge og Andreas Skov Olsen løb med det nationale mesterskab.

Medie: AGF har været i dialog med tidligere FCM-træner

I Royal Antwerp finder man dog fortsat en dansker, da Viktor Fischer er på kontrakt i klubben.

På rygtebasis er Brian Priske blevet meldt som en mulig trænerkandidat i AGF, der netop nu er på jagt efter en ny cheftræner efter bruddet med David Nielsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P