3F Superligaen

Medie: AGF har været i dialog med tidligere FCM-træner

AGF har haft en skidt sæson, hvilket har sat spørgsmålstegn ved David Nielsen. Nu skriver et dansk medie, at aarhusianerne har været i dialog med en tidligere FC Midtjylland-træner, der vandt gulv med ulvene.

David Nielsen AGF Superliga
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

David Nielsens navn har været meget diskuteret i denne sæson.

AGF-træneren har stået i spidsen for et mandskab, der ikke har levet op til hverken eksperters eller klubbens fans’ forventninger, hvilket har sat spørgsmålstegn ved, om David Nielsen er den ikke rigtige mand til jobbet.

Derfor har der også været spekuleret i, hvem der eventuelt kunne erstatte den karismatiske cheftræner i Aarhus, da jobbet i smilets by ikke er for alle trænere.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Søndag skriver Ekstra Bladet+ ifølge Tipsbladet, at en tidligere FC Midtjylland-træner skulle have været i dialog med AGF om jobbet som cheftræner i klubben.

Her er der ifølge det danske medie tale om Brian Priske, der i skrivende stund er cheftræner i belgiske Royal Antwerpen. Danskeren står dog ifølge flere belgiske medier til at blive fyret, når sæsonen er slut.

Tidligere AGF-profil: Støt spillerne – det er dem, der skal fikse det

I første omgang skulle meldingen fra Priskes bagland lyde på, at den tidligere FCM-træner først og fremmest kigger på mulighederne i udlandet, inden en retur til Superligaen kommer på tale.

Ekstra Bladet melder samtidig også ifølge Tipsbladet, at AGF har flere svenske trænere på ønskelisten, hvor blandt andre Poya Asbaghi, der fornyligt blev fyret i Barnsley, er en del af de udvalgte.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P