Premier League

Manchester United melder ud: Erik ten Hags assistenter på plads i klubben

Manchester United melder mandag formiddag ud, at man har ansat to assistenttrænere til Erik ten Hags kommende stab.

Erik ten Hag
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Mandag formiddag har Manchester United meldt ud, at man har ansat Erik ten Hags assistentrænere til den kommende sæson, hvor hollænderen tager over i klubben.

Her der tale om Mitchell van der Gaag og Steve McClaren, som skal være assistenttrænere for Erik ten Hag i hans nye job i spidsen for De Røde Djævle. 

Steve McClaren har tidligere været tilknyttet klubben, da han var assistenttræner for legendariske Sir Alex Ferguson i slutningen af 90’erne. Her var han at finde i tre sæsoner, hvor Manchester United i samtlige tre sæsoner vandt det engelske mesterskab.

Erik ten Hag har tidligere arbejdet sammen med netop McClaren, da han ligeledes var assistenttræner for hollænderen, da de begge var i FC Twente.

Også i Mitchell van der Gaags tilfælde deler han og ten Hag en fælles historik. Førstnævnte var nemlig assistenttræner for den nye United-manager i den netop overståede sæson, hvor de sammen førte Ajax til klubbens 36. nationale mesterskab.

Rangnick afslører sin største skuffelse i tiden hos Manchester United

Manchester United og resten af Premier League-holdene tager hul på den nye sæson lørdag den 6. august, når den bedste engelske række igen fløjtes i gang.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P