Premier League

Rangnick afslører sin største skuffelse i tiden hos Manchester United

Tyske Ralf Rangnick står overfor sin sidste kamp i spidsen for Manchester United. Den midlertidige manager har ikke leveret de mirakler, som der fra klub og fans var en forhåbning om, og nu sætter han selv ord på det, der i hans egne øjne har været den største skuffelse i klubben.

Ralf Rangnick Manchester United
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

En sæson i Manchester United skal som minimum kaste ét trofæ af sig, ellers har den været skuffende.

Hvis det er devicen, så har 21-22-sæsonen været en kæmpe nedtur for traditionsklubben, der hverken har været tæt på triumfer eller det absolutte minimumskrav om kvalifikation til Champions League.

Efter nederlaget i Champions Leagues ottendedelsfinale til Atlético Madrid, har Ralf Rangnick ikke fået skabt den reaktion, som han havde håbet på.

– Efter Atlético-kampen fandt vi ikke vores form igen. Det handler om selvtillid, mentalitet og holdånd. For mig er den største skuffelse, at vi ikke udviklede en vis holdånd. Det er det største problem. Efter vi røg ud til Atlético, har vi mistet selvtillid og energi, siger den tyske manager ifølge The Independent.

Lige nu indtager Manchester United en sjetteplads i Premier League, og mens de med én kamp tilbage ikke har mulighed for at avancere, så skal de have mindst ét point ud af kampen mod Crystal Palaca søndag for at sikre, at de holder West Ham bag sig og dermed får adgang til Europa League i stedet for Conference League.

Det er dog et mål, der i sig selv er værd at stile efter.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg er sikker på, at spillerne hellere vil spille Europa League end Conference League. Der er en stor forskel en klub som Manchester United om den spiller Europa League eller Conference League. Man kan se på en klub som Frankfurt, som sluttede i den nederste halvdel af Bundesligaen, som vandt Europa League og dermed har kvalificeret sig til Champions League, det burde også være et incitament, lyder det fra Rangnick.

Manchester United har allerede ansat hollandske Erik ten Hag som ny manager, mens søndagens sidste kamp i Premier League kan altså få betydning for, hvorvidt han får lov at spille i den næstbedste eller tredjebedste europæiske turnering i sin debutsæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P