3F Superligaen

Avis: AGF kigger på disse tre spillere

Der er en større udskiftning af truppen i AGF under opsejling, og flere spillere skulle være interessante emner i Aarhus-klubben.

Stig Inge Bjørnebye, AGF, Jack Wilshere, Patrick Mortensen, Superligaen.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Sæsonen har været alt andet end tilfredstillende for AGF.

Efter at have brugt 42 millioner kroner i sommerens transfervindue, kulminerede sæsonen i den snarligt overståede uge, hvor David Nielsens fratrædelse blev officiel efter at have spillet 13 kampe uden en eneste sejr i foråret. Lørdag blev det til 14 kampe uden sejr for AGF.

Det har resulteret i en skuffende tiendeplads i Superligaen, og meget tyder dermed på, at AGF skal være aktive i det nært forestående transfervindue.

Ifølge Ekstra Bladet, har AGF, med sportschef Stig Inge Bjørnebye i front, allerede udset sig tre spillere, som kunne være med til at styrke truppen.

– De Hvi’e har desperat brug for kantspillere. Jon Dagur Thorsteinssons aftale med klubben udløber, og han tager formentlig til Italien. I Viborg nærmer kantspilleren Tobias Bech sig kontraktudløb, og det er en spiller, som AGF har et varmt blik til, skriver Ekstra Bladet.

Derudover skulle forhandlingerne med SønderjyskE-angriberen Emil Berggreen være langt fremme. Han har ifølge Ekstra Bladet en frikøbsklausul i sin kontrakt, som betyder, at AGF kan hente ham for omkring en million kroner. Der skulle dog også være interesse for Berggreen fra andre klubber.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

På midtbanen skulle svenske Besard Sabovic fra russiske Khimki være interessant. Stig Inge Bjørnebye bekræftede efter sæsonafslutningen at have kendskab til spilleren.

Til at finansiere gildet, arbejder AGF angiveligt på at få solgt Albert Grønbæk, ligesom Sebastian Hausner skulle gå med et ønske om at finde en ny arbejdsgiver.

Derudover har AGF bekræftet, at man ikke forlænger med Eskild Dall, der derfor vender hjem til Ajax i første omgang.

AGF-stjerne antyder et farvel: Ser ikke ud til, jeg skal fortsætte

Også AGF-kaptajnen Patrick Mortensen har netop udtalt sig om fremtiden. Her tyder meget på, at han snart er fortid i klubben.

Derudover arbejder AGF angiveligt også på at fastholde Mustapha Bundu, hvis lejeaftale har udløb denne sommer.

Jack Wilshere er desuden i høj grad i spil til en ny aftale. Det kan du læse mere om HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P