3F Superligaen

Wilshere om fremtiden i AGF: Hvorfor ikke?

Jack Wilshere har nydt sin tid i Aarhus og AGF, og han er langt fra afvisende overfor at fortsætte i klubben.

Jack Wilshere, AGF, Superligaen.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Den tidligere engelske landsholdsspiller- og Arsenal-stjerne har et CV, som de færreste spillere i Superligaens historie kan hamle op med.

Det var da også lidt af en transferbombe, da AGF den 20. februar pludseligt præsenterede Jack Wilshere som ny spiller i klubben.

Nu er sæsonen omme, og den 30. juni står Jack Wilsheres kontrakt til at løbe ud.

Derfor er der også naturlig interesse for, hvad den 30-årige englænder nu skal. Der hersker dog ingen tvivl om, at midtbanekreatøren har nydt sin tid i Aarhus.

– Jeg har elsket det, ærligt. Det er et virkelig dejligt sted. Folkene i Aarhus har været virkelig rare og budt mig velkommen, siger Jack Wilshere til campo.dk og fortsætter:

– Det har været virkelig godt, selvom det selvfølgelig har været en stor omvæltning for min familie og mine børn i forhold til, hvad de var vant til i London. Men de elsker også byen.

Selvom Jack Wilshere har det godt i byen og hos De Hviie, er fremtiden langt fra afklaret.

– Jeg ved det ikke. Jeg ved det virkelig ikke. Det har været svært, og vi var ikke sikrede (overlevelse, red.) før forrige uge. Så jeg tænkte virkelig ikke over det, og jeg spurgte ikke klubben om det, fordi jeg vidste, hvor stressede alle i klubben var.

– Så blev vi sikret overlevelse, men fik så at vide, at David (Nielsen, red.) forlader AGF, og derfor ville jeg stadig ikke spørge klubben ind til det, fordi de skulle håndtere så meget andet – blandt andet fra Jer og fansene. Jeg kan ikke putte procenter på.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Er man AGF-fan og har sat pris på Jack Wilsheres indsats og præstationer, eller måske blot en fodboldfan, der nyder at have så stort et fodboldnavn i Superligaen, skal man dog ikke miste håbet.

– Jeg vil gerne blive, for jeg kan virkelig godt lide stedet og byen. Som jeg har sagt, så har alle taget godt imod mig og fansene har været utrolige.

– Klubben er på vej i en ny retning, og jeg er virkelig interesseret i at se, hvad det bliver. Men ja, jeg har virkelig nydt min tid her, så hvorfor ikke?

AGF-profil efter skræksæson: Jeg tænker, at der kommer til at ske mange ting

Jack Wilshere fortalte videre, at især valget af den nye cheftræner i AGF kommer til at blive afgørende for, om han bliver i klubben. Det handler både om, at han gerne vil kunne se sig selv i en mere boldbesiddende spillestil, samtidig med at den nye træner skal have lyst til at beholde den 30-årige englænder i klubben.

Jack Wilshere står noteret for 14 kampe denne sæson for AGF, hvoraf de syv har været fra start. Han er dog startet ude de seneste fire kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P