3F Superligaen

AGF-stjerne antyder et farvel: Ser ikke ud til, jeg skal fortsætte

Patrick Mortensen har formentlig spillet sin sidste kamp i AGF-trøjen.

AGF Patrick Mortensen Superliga afsked
Superliga, playoff: AGF-FC Nordsjælland i Aarhus lørdag den 21. maj 2022.

Sammen med AGF har Patrick Mortensen ikke spillet op til sit bedste i denne sæson.

Imod slutningen af sæsonen har cheftræner David Nielsen fravalgt angriberen ved flere lejligheder, og ved lørdagens sidste opgør i denne sæson imod FC Nordsjælland var Mortensen nok engang ikke at finde i startopstillingen.

Highlights: David Nielsen sagde farvel til AGF med remis mod FC Nordsjælland

Med kontraktudløb til vinter er den 32-årige AGF-topscorer begyndt at overveje fremtiden. Det fortæller han om til TV3 Sport efter sæsonens sidste kamp.

– Jeg har elsket hver dag at gå på arbejde her. Lige nu ser det ikke ud til, at jeg skal fortsætte. Det er jo ikke altid op til en selv, lyder det fra Patrick Mortensen til TV3 Sport.

– Jeg har elsket at være her og gør det stadig. Jeg er også sikker på, at jeg nok skal starte op med holdet, og så må vi se. Lige nu ligger der ikke noget på bordet fra klubben.

Mortensen kom til AGF i 2019 fra norske Sarpsborg og hans målnæse har siden været uvurderlig for det præstationssvingende AGF-hold. Selvom det ikke definitivt er slut med at repræsentere De Hviie, så reflekterer angriberen over de seneste års tilværelse i smilets by.

– Generelt har jeg været stolt af det, jeg har præsteret. Nu har jeg scoret 53 mål i 115 kampe eller sådan noget. Det er jo en statistik, jeg er meget stolt af, og jeg kunne vel ikke have skrevet det bedre, da jeg kom til.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

For at være helt præcis har Mortensen scoret 52 mål i 118 kampe for AGF. Den netop afsluttede sæson har dog været hans dårligste, da det kun er blevet til seks scoringer i 30 kampe, hvis man medregner kampene i Sydbank Pokalen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P