3F Superligaen

AGF’er: Vi har lært, at man får tæsk i den her klub, hvis man ikke vinder

Nicolai Poulsen er naturligt nok skuffet over den nu overståede sæson for AGF's vedkommende, men han tager alligevel noget læring med sig videre til den næste.

Nicolai Poulsen
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF sluttede lørdag sin sæson af i Superligaen med 14. kamp i træk, hvor man måtte gå fra banen uden en sejr. Her blev det hjemme på Ceres Park nemlig til 2-2 mod FC Nordsjælland, hvilket var nok til at sikre AGF en slutplacering over nedrykningsstregen – blot et enkelt point fra Vejle Boldklub, der må en tur ned i den næstbedste række i dansk fodbold.

Efter kampen kiggede midtbanekrigeren Nicolai Poulsen tilbage på en skuffende sæson for AGF’s vedkommende, hvor der ikke er meget, som er gået klubbens vej. Noget, man har kunne mærke i spillertruppen, lød det fra Poulsen til campo.dk:

– Af denne sæson kan vi lære, at man får tæsk i den her klub, hvis man ikke vinder. Det gør ondt som fodboldspiller. Især at se vores fans først og fremmest. Hvor ramte de har været, men også os selv. Det er ikke noget, man ønsker skal ske igen.

– Meget af det mentale aspekt skal vi tage med videre og lære af. Men først og fremmest skal vi glemme meget af det, som er sket i denne sæson, lyder det fra Nicolai Poulsen, der ser frem til en ny start i den kommende sæson.

– Jeg tænker, at det bliver en ny start for os. Vi skal ikke glemme den her sæson, men vi skal sætte os ned og lære af den. Vi skal ikke tage noget med videre fra den her sæson. Den skal i glemmebogen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det er meget oppe i hovederne, at det skal ske. Jeg er fortrøstningsfuld i forhold til mange ting, som forhåbentlig kommer til at gå i den rigtige retning i klubben. Vi kommer nulstillet ind til den nye sæson. Det skal vi gøre. Det er en ny start, og så skal vi ud over stepperne og have en god sæsonstart. Det har vi manglet de sidste par år.

AGF-profil efter skræksæson: Jeg tænker, at der kommer til at ske mange ting

Nu venter der så spillertruppen i AGF en sommerferie, inden de vender tilbage til træningsopstart på Fredensvang den 16. juni.

Her skal de – sammen med en ny cheftræner, der fortsat er ukendt – forberede sig på den nye sæson i Superligaen, der sparkes i gang fredag den 15. juli.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P