3F Superligaen

AGF-profil efter skræksæson: Jeg tænker, at der kommer til at ske mange ting

Nicolai Poulsen forventer, at sommeren i AGF bliver en begivenhedsrig en af slagsen, hvor mange ting kommer til at ske i klubben.

Nicolai Poulsen
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

AGF har haft en skrækkelig sæson, hvor man lige akkurat reddede sig nok en sæson i Superligaen, efter man sluttede med et enkelt point mere end Vejle Boldklub på 11. pladsen.

I de seneste 14 kampe er det tilmed blevet til nul sejre, hvorfor Nicolai Poulsen forventer, at der til sommer kommer til at ske ting og sager hos det aarhusianske fodboldflagskib. Det fortalte han efter lørdagskampen mod FC Nordsjælland, der var sæsonens sidste for AGF’s vedkommende.

– Det er jo begrænset, hvad vi får at vide i spillertruppen. Men udefra set, så tænker jeg da, at det bliver en sommer, hvor der kommer til at ske mange ting. Det tror jeg er det, vi også forventer (i truppen red.), indleder den hårdtarbejdende midtbanekriger og fortsætter:

– Der kommer nok til at være noget udskiftning i truppen og så kommer der en ny træner ind. Jeg tænker, at der kommer til at ske mange ting. Vi skal også have fundet ud af, hvad planen er i forhold til det spillemæssige, filosofien og så videre. Der er mange uafklarede spørgsmål for os spillere også, som der forhåbentlig kommer på plads inden længe, så man også kan få styr på den del.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Mens det er sikkert og vist, at AGF skal have sig en ny cheftræner forud for den nye sæson, så er trænernavnet fortsat uafklaret. Dog har Nicolai Poulsen nogle ønsker for, hvad den nye mand i spidsen skal bringe til holdet.

– Jeg håber, at der kommer en, som kan sætte lidt gang i tingene igen. Det er klart.. Det har lignet lidt på det seneste, at vi har manglet lidt energi og vilje. Lidt af det hele. Vi har været ramt på selvtilliden også gennem en længere periode uden sejre, lyder det fra Nicolai Poulsen, der slutteligt tilføjer:

AGF-chef: Vi har startet samtaler med trænerkandidater

– En træner, der får sat lidt gang i tingene med nogle nye idéer. Det håber jeg da på.

Spillerne i AGF holder nu sommerferie frem til den 16. juni, hvor holdet igen møder ind på Fredensvang til træningsopstart forud for den nye superligasæson, der sparkes i gang fredag den 15. juli.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P