Premier League

Gerrard er skuffet over integritets-spørgsmål før Liverpool-kamp

I Liverpool kan de stå overfor en fuldstændig eventyrlig afslutning på sæsonen. ’The Quadruple’ er stadig en helt reel mulighed for holdet, men det vil kræve hjælp fra Aston Villa, der i sæsonens sidste Premier League-kamp møder Manchester City. I Aston Villa er Liverpool-legenden Steven Gerrard i øjeblikket manager, og han vil ikke have noget imod at hjælpe sin tidligere klub.

Steven Gerrard integritet
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Han nåede aldrig selv at vinde et engelsk mesterskab med Liverpool, men nu kan han i lidt af et plot-twist alligevel sikre hjerteklubben et mesterskab.

Aston Villa-manager Steven Gerrard står i sæsonens sidste kamp overfor titelfavoritterne fra Manchester City, og med et pointtab mod Aston Villa spiller Manchester City mesterskabet direkte i hænderne på Liverpool – forudsat de samtidig vinder hjemme over Wolves.

For ti dage siden var det Liverpool selv, der var på besøg hos Aston Villa, og efter Liverpools 1-2-sejr i den kamp, blev der angiveligt stillet spørgsmålstegn ved Steven Gerrards integritet.

– I forhold til Liverpool, så forstår og respekterer jeg fuldt ud den eksterne larm og de spørgsmål, der er kommet min vej i et stykke tid. De er involveret i titelræset, og jeg tilbragte meget tid (som spiller, red.) der. Det er skuffende, når folk nævner integritet og peger på mig eller Aston Villa eller nogen af mine spillere, siger Steven Gerrard fredag ifølge The Guardian.

Folk der så den pågældende kamp mellem Gerrards Aston Villa og Liverpool vil formentlig medgive, at der ikke var skyggen af tvivl om engagement fra Aston Villa-spillernes side.

Alligevel er Gerrard ikke bleg for at indrømme, at han gerne ser sit nuværende mandskab hjælpe hans tidligere hold i den kommende kamp.

Highlights: Liverpool bevarer mesterskabsdrømmen efter snæver sejr på St Mary’s

– Vi går ud til weekenden og giver alt for at forsøge at får point til Aston Villa og vores fans. Hvis det så ender med at hjælpe Liverpool – fantastisk, lyder det fra Gerrard, der påpeger at det hovedsageligt bliver for at forbedre Aston Villas egen sæson.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Manchester City har verdensklasse spillere og en top manager, men der er meget pres på dem i weekenden. Vi tager dertil så godt forberedte som muligt og forsøger at gøre det så vanskeligt som muligt. Hvorfor? – Fordi vi vil slutte bedre end som nummer 14 og det skal vi bruge point til, lyder det fra Gerrard.

Hvis ikke allerede Steven Gerrard havde legendestatus i Liverpool, vil der næppe være nogen tvivl om, at han ville få det, hvis det lykkes Aston Villa at stikke en kæp i Manchester Citys mesterskabshjul.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P