Premier League

Ahva’ for noget? Manchester City-stjerne gift i Danmark

En af Manchester Citys allerstørste stjerner er angiveligt blevet gift i København, afslører spillerens hustru på de sociale medier.

Man City
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Da det senest var efterår i det danske land, havde København fornøjelsen af at have prominent besøg af den tyske verdensmester Mats Hummels.

Her delte de kulørte blade flere billeder fra den tyske verdensstjernes weekendtur i Danmarks hovedstad, hvor adskillige attraktioner blev besøgt og sidenhen delt på tyskerens sociale medier til skue for alle interesserede.

Nu har en af Mats Hummels’ tyske landsholdskammerater tilsyneladende taget skridtet videre og er blevet gift i København.

I hvert fald deler Manchester City-stjernen Ilkay Gündogans hustru, italienske Sara Arfaoui Gündogan, på sin Instagram-profil et billede med følgende tekst, og hvor København er anført som destination.

– Vi er gift. Vi er meget glade… Glæder os til at at fejre det med vores familier og venner, skriver hun.

Se opslaget herunder:

Hvilken relation parret måtte have til Danmark og til København, melder historien intet om. Ilkay Gündogan har selv tyrkiske rødder.

Klopp forudser Haalands tid i City: Han kommer til at indse dette

Manchester City og Ilkay Gündogan kan søndag lade sig krone som engelske mestre, hvis man besejrer Aston Villa på hjemmebane – eller hvis Liverpool snubler mod Wolverhampton på Anfield.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P