Premier League

Klopp forudser Haalands tid i City: Han kommer til at indse dette

Liverpools manager Jürgen Klopp forudser, at Manchester Citys kommende stjerne, Erling Haaland, bliver en kæmpe succes i Premier League.

Erling Haaland Manchester City Liverpool Premier League Jürgen Klopp
Soccer Football - Bundesliga - Bayer Leverkusen v Borussia Dortmund - BayArena, Leverkusen, Germany - September 11, 2021 Borussia Dortmund's Erling Haaland celebrates scoring their fourth goal REUTERS/Thilo Schmuelgen DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Manchester City har officielt sikret sig en frontangriber fra næste sæson – og det bliver som bekendt en af verdens største stjerner.

Klubben offentliggjorde tidligere på ugen, at Erling Haaland er manden, der udfylder tomrummet, Sergio Agüero efterlod sidste sommer.

Manchester City bekræfter: Enige med Dortmund om Haaland-transfer

Manchester City er i øjeblikket på rette kurs mod mesterskabet i Premier League for andet år i træk. Intet er dog afgjort, da Jürgen Klopp og Liverpool ligger lige i hælene med samme antal point og med tyskerens nylige kontraktforlængelse frem til 2026, har Klopp nu fået en ny ærkefjende at koncentrere sig om fremover.

Til ESPN fandt Liverpool-manageren dog plads til lyspunkter ved den 21-åriges skifte til konkurrenterne.

– God, god spiller. Manchester City har og vil aldrig blive et hold, der vinder kampe med én spiller. De har en meget specifik måde at spille på. Erling (Haaland, red.) vil indse dette lige pludselig, fortæller Jürgen Klopp og forudser derefter en storhedstid for nordmanden.

– Han kommer til at score mange mål ved den bagerste stolpe, hvor han bare skal have en fod på. Han kommer til at elske det. Han er et rigtigt bæst. Han har haft et par skader i Dortmund, men når han er fit, så er han et bæst. Det er desværre en virkelig god signing, indrømmer tyskeren.

Trods en rolle som favorit måtte Manchester City nok engang vinke farvel til håbet om at hæve Champions League-trofæet, da Real Madrid overraskede og sendte de lyseblå ud af turneringen i semifinalen.

Ny Dortmund-stjerne: Derfor valgte jeg denne klub

Håbet er dermed formentlig, at det norske vidunder kan bidrage til, at pokalen med de store ører ender hos Manchester City for første gang i klubbens historie.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P