2 min læsningVictor Nelssons danskerduel i Tyrkiet: Jeg slog næsten mig selv ihjel

Victor Nilsson havde en 'nærdødsoplevelse' under en kamp mod Andreas Cornelius.

2 min læsning
Victor Nelsson Andreas Cornelius Galatasaray Trabzonspor
Soccer Football - Europa League - Round of 16 Second Leg - Galatasaray v FC Barcelona - Turk Telekom Stadium, Istanbul, Turkey - March 17, 2022 Galatasaray's Victor Nelsson looks dejected after the match REUTERS/Murad Sezer

Andreas Cornelius er bygget af en størrelse, man for alvor kan slå sig på.

Sådan forholdte det sig i hvert fald for Victor Nelsson, der sammen med Galatasaray har spillet imod den anden tidligere F.C. København-spiller i den tyrkiske Süper Lig.

Hjulmand vil imponere Hjulmand: Har fire måneder

Med 15 scoringer spillede Cornelius en afgørende rolle for sin klub Trabzonspor, der med to spillerunder tilbage, allerede har sikret sig mesterskabet. I et interview med det tyrkiske medie, Miliyet, tog Victor Nelsson sig derfor tid til at lykønske landsholdskammeraten, som har været noget af en mundfuld at spille overfor.

– Han havde en solid sæson og blev mester. Jeg ønsker ham tillykke. Vi spillede imod hinanden i en kamp, som vi tabte, og der var hård kamp imellem os. Jeg slog næsten mig selv ihjel. Tillykke til Trabzonspor, men Galatasaray vender tilbage, lyder det fra Victor Nelsson.

Modsat de tyrkiske mestre har Nelsson og Galatasaray haft en katastrofal sæson, der i øjeblikket placerer dem på en 13. plads, selvsagt uden muligheder for europæiske pladser.

Den 23-årige midtstopper har dog modtaget personlige roser sæsonen igennem, og det har sat gang i transferrygterne. Nelsson afviser dog at tænke over et muligt skifte på nuværende tidspunkt.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Mit fokus ligger i at spille og vinde de næste to kampe. At fokusere på, hvor jeg er, er det, jeg mentalt forbereder mig på, fastslår danskeren.

Victorn Nelsson skiftede til Galatasaray i sommeren 2021, og gennem sin debutsæson har forsvarsspilleren optrådt i 41 kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer