Highlights: Underholdende topkamp mellem Horsens og Helsingør endte i remis

AC Horsens og FC Helsingør spillede en underholdende kamp i 1. Divisionen, hvor begge hold måtte tage sig til takke med et enkelt point.

AC Horsens FC Helsingør NordicBet Ligaen

AC Horsens udlignede sent i kampen, da hjemmeholdet spillede 3-3 imod FC Helsingør i et begivenhedsrigt topopgør i NordicBet Ligaen.

Kampen nåede kun at blive 18 minutter gammel, før FC Helsingørs Oliver Drost scorede til 0-1. Føringen varede dog kort for udebaneholdet, da Magnus Jensen udlignede til 1-1 i det 22. minut for AC Horsens.

Oliver Drost var dog endnu engang på spil, da han i det 36. minut scorede til 1-2 imod sin gamle klub fra Horsens. I anden halvleg blev det så Oliver Kjærgaard, der scorede for Helsingør, da han kun otte minutter efter at være blevet skiftet ind scorede til 1-3 i det 53. minut.

I det 72. minut gav islandske Aron Sigurdarson dog Horsens fornyet håb, da han scorede til 2-3. AC Horsens Casper Tengstedt blev dog en lyseslukker for Helsingør, da han i det 88. minut udlignede til 3-3.

AC Horsens 0-1 FC Helsingør (Oliver Drost, 18′)

AC Horsens 1-1 FC Helsingør (Magnus Jensen, 22′)

AC Horsens 1-2 FC Helsingør (Oliver Drost, 36′)

AC Horsens 1-3 FC Helsingør (Oliver Kjærgaard, 53′)

AC Horsens 2-3 FC Helsingør (Aron Sigurdarson, 72′)