Highlights: Playoff-kamp til Premier League endte i intenst remis

To mål i første halvleg skulle blive udfaldsgivende, da Luton og Huddersfield mødtes til det første af to playoff-semifinalekampe i The Championship.

Huddersfield Luton Championship

Luton og Huddersfield spillede fredag aften 1-1 på Kenilworth Road i det første af to Championship playoff-semifinaleopgør til Premier League.

Det var et opgør, der stadig med fuld smæk på, hvor især Lutons hjemmefans skabte en euforisk stemning. Desværre for dem var det Huddersfield, der i det 12. minut kunne bringe sig i front med 0-1 på et mål fra Danel Sinani.

Både Luton-spillerne og -fansene kunne dog igen bryde ud i jubel, da Sonnu Bradley i det 30. minut scorede det udlignende mål til 1-1.

Selvom der i løbet af opgøret var optræk til flere gode chancer for begge mandskaber, så måtte Luton og Huddersfield nøjes med 1-1. Returopgøret spilles mandag den 16. maj, hvor det skal afgøres, hvem der skal i playoff-finalen til Premier League.

Luton 0-1 Huddersfield (Danel Sinani, 12′)

Luton 1-1 Huddersfield (Sonnu Bradley, 30′)