1 min læsningMedie: PL-konkurrent lurer på Kasper Schmeichel til sommer

Kasper Schmeichel kan muligvis bytte Leicester ud med en anden Premier League-klub, når sommerens transfervindue åbner.

1 min læsning
Kasper Schmeichel
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Kasper Schmeichel har været en sikker sidste skanse for Leicester City siden 2011, hvor han skiftede til klubben fra Leeds United.

Til sommer kan det dog være slut. Her melder talkSPORT nemlig, at der skulle være interesse fra en konkurrerende klub i Premier League, når sommerens transfervindue åbner.

Det skulle være nyrige Newcastle United, der øjner muligheden for at hente den danske landsholdskeeper til, som har udløb med Leicester i sommeren 2023.

I løbet af denne sæson har Kasper Schmeichel da også luftet tanken om, at det måske er på tide med nye udfordringer efter så mange år i samme klub.

Derfor vil et skifte til den ambitiøse nordøstengelske klub ikke være det største fodboldchok i det kommende transfervindue, hvis det altså bliver en realitet.

Leicester-chef om Schmeichels kontraktudløb: Måske han vil prøve noget andet?

Den efterhånden 35-årige dansker har opnået store resultater i Leicester City, hvor mesterskabet i 2015/16-sæsonen står som den klart største bedrift efterfulgt af FA Cup-triumfen i fjor, hvor man besejrede Chelsea med 1-0 i finalen på Wembley Stadium.

Timeline

Notifications

Notifikationer