1 min læsningLeicester-chef om Schmeichels kontraktudløb: Måske han vil prøve noget andet?

35-årige Kasper Schmeichel har halvandet år tilbage af sin kontrakt, men det er ingen garanti for, at han slutter sin karriere i Leicester.

1 min læsning
Kasper Schmeichel slutter ikke nødvendigvis karrieren i Leicester.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Kasper Schmeichels vej til toppen har været en noget snørklet og anderledes vej end så mange andres.

Den danske landsholds-keeper har nu snart været i Leicester i 11 år, hvor han blandt andet i sæsonen 2015/16 var med til at vinde Premier League. Hvis han holder sig skadesfri, står han til at blive den spiller, der har spillet tredjeflest kampe for klubben engang i næste måned.

35-årige Kasper Schmeichels kontrakt med Leicester nærmer sig dog også så småt sin ende med lige knapt halvandet år igen.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
PORTRÆT: Kasper Schmeichel – En stålsat vinder

Lokalmediet leicestermercury.co.uk skriver nu, at den nuværende Leicester-manager, Brendan Rodgers, har tænkt sig at tage en snak med Kasper Schmeichel om fremtiden, når tiden er til det:

– Det er ret åbent. Kasper har halvandet år tilbage. Det afhænger af spilleren, møderne mellem os og så nogle ærlige samtaler, siger Brendan Rodgers til mediet, og fortsætter:

– Jeg har arbejdet med spillere, som ikke har så mange år tilbage af deres karriere, og de vil nogen gange starte på en frisk, noget nyt eller en ny udfordring.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Kasper Schmeichel roser Randers-spiller: Kunne have været meget værre uden ham

Kasper Schmeichel kan komme sin kamp nummer 460 ét skridt nærmere torsdag, når Leicester spiller ude mod Randers FC i Conference League. Med det antal kampe vil han tangere Mark Wallington og Hughie Adcock som en af de spillere med tredjeflest kampe for klubben.

Timeline

Notifications

Notifikationer