2 min læsningBrøndby-helt trods resultatkrise: Vi har valgt at stikke brystet frem

Andreas Bruus blev med en sen scoring helt i Brøndby torsdag aften, da han sikrede klubben et enkelt point mod FC Midtjylland, der nu må spejde langt efter guldet.

2 min læsning
Andreas Bruus
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Brøndby har haft gang i et forfærdeligt Mesterskabsspil, hvor man fortsat er uden sejr i otte kampe.

På det seneste har man dog fået point mod både F.C. København og nok engang her til aften, hvor man med en sen scoring sikrede sig 2-2 mod FC Midtjylland på udebane.

Dermed har man drillet begge hold i den absolutte top af tabellen, og det er de blågules helt store helt fra aftenens kamp ganske godt tilfreds med. Det fortalte målscorer til 2-2, Andreas Bruus, til den fremmødte presse på MCH Arena, hvor campo.dk også var at finde.

– Det er lidt den samme historie, som det har været i et langt stykke tid nu. Vi får måske stillet os lidt for lavt og så kommer der to hurtige mål, som går ind på os. Det har været problemet gennem Mesterskabsspillet. Jeg tror, at forskellen lige i øjeblikket er, at vi har valgt ligesom at stikke brystet frem, siger Bruus og fortsætter:

– Vi har en del modgang lige i øjeblikket. Det kører ikke, som vi ønsker det, men så sætter man sig sammen i bussen og vælger at arbejde stenhamrende hårdt i stedet for.

Ligesom at Brøndby i aftenens kamp fik sat en sen scoring i kassen, var scenariet det samme i den seneste runde, hvor det gik ud over ærkerivalerne fra F.C. København. Et statement, mener Bruus.

Highlights: FCM smed comeback-sejr mod Brøndby i den dybe overtid

– Vi laver en sen scoring mod FCK, og vi laver en sen scoring i dag. Det viser, at vi i det mindste kæmper vores sag. At det måske ikke er så pænt eller poleret fodbold lige i øjeblikket, er der selvfølgelig også nogle grunde til. Men det er, hvad det er, siger Bruus endvidere og slutter:

– Det handler om at arbejde hårdt lige nu, fordi det både er hårdt for fansene og for os. Det skal der ikke lægges skjul på.

Resultatet betyder, at F.C. København nu har tre point ned til FC Midtjylland med to spillerunder tilbage.

Timeline

Notifications

Notifikationer