2 min læsningBo Henriksen bekender: Jeg skal vinde alt, jeg er med i

FC Midtjyllands Cheftræner, Bo Henriksen, lagde kortene på bordet efter dramatisk kamp mod Brøndby IF.

2 min læsning
Bo Henriksen Superligaen FC Midtjylland Mesterskabet
FCM's cheftræner Bo Henriksen under superligakampen mellem FC Midtjylland og Brøndby IF på MCH Arena, Herning torsdag den 12. maj 2022.. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

FC Midtjylland have hårdt brug for tre point imod Brøndby på MCH Arena torsdag aften for at holde snor i F.C. København i toppen af Superligaen.

Det lignede også en sejr, da Anders Dreyer scorede til 2-1 med under ti minutter igen, men fem minutter inde i overtiden stjal Brøndby det ene point med udligningen, der samtidig gør, at Midtjylland nu har tre point op til F.C. København med to kampe tilbage.

Highlights: FCM smed comeback-sejr mod Brøndby i den dybe overtid

Cheftræner Bo Henriksen lagde efterfølgende hovedet på blokken i presserummet og tog ansvaret, hvor Campo.dk var til stede. Han mener dog fortsat at FC Midtjylland har været det bedste hold i slutfasen.

– Jeg skal vinde alt, jeg er med i og sørge for, at holdet vinder alt, de kan. Jeg skal fokusere på at få mine spillere til at præstere bedst muligt, siger Bo Henriksen efter kampen og følger op med ros til holdet.

– Jeg er stolt af den måde drengene har leveret på. Vi har været det bedste hold i mesterskabsspillet.

Søndag skal F.C. København en tur til Randers, og dagen efter møder FC Midtjylland Silkeborg IF. Bo Henriksen ser rækkefølgen af kampene som en fordel.

– Det eneste gode der er ved det hele lige nu, det er at vi ren motivationsmæssigt har muligheden for at komme op igen, hvis F.C. København smider et par point på søndag. De skal heldigvis spille før os. Det gør det lidt nemmere at sætte spillerne op til mandagskampen, fastslår cheftræneren.

Brøndby-helt trods resultatkrise: Vi har valgt at stikke brystet frem

Bo Henriksen og FC Midtjylland møder som sagt Silkeborg i næste runde, inden de på hjemmebane tørner sammen med Randers i Superligaens sidste spillerunde.

Timeline

Notifications

Notifikationer