2 min læsningOfficielt: Ajax har fundet sin afløser for kommende United-manager

Ajax Amsterdam har torsdag offentliggjort, hvem der skal tage over for Erik ten Hag, der til sommer smutter til Manchester United.

2 min læsning
Alfred Schreuder
Foto: Kurt Desplenter/AFP/Ritzau Scanpix

Onsdag aften blev det en kendsgerning, at Ajax Amsterdam kunne lade sig krone som hollandske mestre for 36. gang. I den forbindelse var det den næstsidste kamp med Erik ten Hag i spidsen for klubben, da han til sommer tager over i Manchester United.

Nu har de hollandske mestre dog præsenteret ten Hags afløser, som også bliver en hollænder.

Her har man nemlig hapset Alfred Schreuder i Club Brügge, der dermed vender hjem til Ajax Amsterdam, hvor han fra 2018 til 2019 agerede som assistenttræner under netop Erik ten Hag.

Tidligere har 49-årige Alfred Schreuder også været tilknyttet Twente som både assistent og cheftræner, bundesligaklubben Hoffenheim i selvsamme roller, FC Barcelona som assistenttræner og altså senest Club Brügge, hvor han havde hovedansvaret. Her blev det dog blot til en halv sæson.

Endegyldigt: Daramy og Ajax er hollandske mestre

I den stolte traditionsklub har hollænderen i første omgang underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2024, hvor der dog er indbygget en klausul med en option på endnu en sæson, oplyser klubben.

Club Brügge indtager i øjeblikket en førsteplads i den belgiske liga, hvor der resterer to spillerunder. Her er den danske landsholdsspiller, Andreas Skov Olsen, i øvrigt også på kontrakt.

Alfred Schreuder får lov til at gøre sæsonen færdig i Club Brügge, inden han den 1. juli overtager tøjlerne i det hollandske.

Timeline

Notifications

Notifikationer