1 min læsningEndegyldigt: Daramy og Ajax er hollandske mestre

Ajax sikrede sig onsdag aften deres 36. hollandske mesterskab med en overbevisende sejr over Herenveen.

1 min læsning
Ajax Amsterdam Mohamed Daramy Eredivise mesterskab
Sebastien Haller of Ajax celebrates after scoring his team's third goal during the Dutch Eredivisie match between Ajax Amsterdam and SC Heerenveen at the Johan Cruijff Arena on May 11, 2022 in Amsterdam, Netherlands. (Photo by MAURICE VAN STEEN / ANP / AFP) / Netherlands OUT

Ajax Amsterdam kunne onsdag aften sikre sig mesterskabet i den hollandske Eredivisie.

Rivalerne fra PSV var blot fire point bagefter i tabellen, så intet var afgjort, da midterholdet fra Herenveen besøgte Johan Cruijff Arena. Ajax holdte dog tungen lige i munden og bankede mesterskabet i hus med en overbevisende 5-0 sejr.

Medie: Bayern henter kvit og frit ombejlet profil i Ajax Amsterdam

Først på et mål af venstrebacken Nicolas Tagliafico, så Steven Berghuis og kort tid efter gjorde Eredivise-topscoreren Sebastian Haller kunsten efter med sin 21. scoring – og så kunne Ajax gå til pause med den ene hånd om trofæet.

I anden halvleg havde mesterskabsrusen formentlig sat sig i hjemmeholdet, der havde svært ved at følge op på scoringsraten fra første halvleg. Lige indtil slutningen af kampen, hvor danske Mohamed Daramy kom ind fra bænken.

Med få minutter igen scorede indskiftede Brian Brobbey målet til 4-0 og få minutter senere ville Edson Alvarez også lege med i festlighederne på et oplæg fra Daramy, der sikrede en stensikker sejr og mesterskabet, der for 36. gang ender hos Ajax.

Timeline

Notifications

Notifikationer