Highlights: Blændende De Bruyne sænkede Wolves på egen hånd

Manchester City fortsatte kursen mod det engelske mesterskab efter en magtdemonstration af verdensstjernen Kevin De Bruyne mod Wolves.

Manchester City Premier League Wolves
Manchester City's Belgian midfielder Kevin De Bruyne (C) celebrates with teammates after scoring their second goal during the English Premier League football match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at the Molineux stadium in Wolverhampton, central England on May 11, 2022. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Der var yderst vigtige point på spil for Manchester City, der besøgte midterholdet fra Wolves onsdag aften.

Pep Guardiolas mandskab havde nemlig muligheden for at lægge afstand til konkurrenterne fra Liverpool, der fortsat ligger i hælene på de forsvarende mestre med samme antal point – Og enmandshæren Kevin De Bruyne sikrede nærmest sejren på egen hånd til slutresultatet 1-5.

Manchester City kom som forventet bragende ud til kampen, hvor De Bruyne allerede blomstrede fra start. Efter syv minutter løb belgieren dybt, og med venstrebenet bragte han de lyseblå i Front. Få minutter senere udlignede landsmanden Leander Dendoncker, men så tog det nok engang fart i den anden ende.

De Bruyne fuldendte nemlig sit hattrick med to scoringer, hvor det sidste vil blive noteret som det klart bedste, da han bankede bolden i det lange hjørne uden for feltet.

Den belgiske verdensstjerne var slet ikke færdig med at brillere i anden halvleg. I det 60. minut sendte han sig selv på scoringstavlen nok engang efter et sublimt og signaturopspil fra Manchester City.

Klopp forudser Haalands tid i City: Han kommer til at indse dette

Raheem Sterling satte herefter punktum med fem minutter tilbage, der sikrede Manchester City en overbevisende 1-5 sejr.

Manchester City slår dermed endnu engang et hul ned til Liverpool, der er tre point efter i tabellen.