2 min læsningMedie afslører: Ung dansker skifter til Dortmund

Tipsbladet kan mandag afsløre, at en dansk klub sender en af sine spillere til Borussia Dortmund, når sommeren indfinder sig.

2 min læsning
Lyngby Boldklub
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Lyngby Boldklub har en lang og imponerende historik med at udvikle unge spillere og sende dem videre i systemet til større adresser.

Det har man således gjort med spillere som Yussuf Poulsen, Christian Nørgaard, Jens Odgaard og Maurits Kjærgaard for blot at nævne nogle få.

Den stolte traditionsklub, der i øjeblikket kæmper en hård kamp for at bytte NordicBet Liga ud med Superligaen, når forår bliver til sommer, er tæt på at lave endnu et flot spillersalg.

Det afslører Tipsbladet mandag ved middagstid. Der skulle være tale om det blot 15-årige keepertalent Gustav Aabro, der til sommer skifter tilværelsen i det danske ud med Borussia Dortmund i Tyskland.

Skiftet til den tyske storklub bliver dog først effektueret til sommer, når Gustav Aabro fylder 16 år. Inden da kan han nemlig ikke skifte til en udenlandsk klub med de nuværende transferregler.

Til Tipsbladet bekræfter Lyngby Boldklubs fodboldchef, Nicas Kjeldsen, at der er dialog mellem parterne.

– Vi er i dialog med Dortmund, og vi regner med, at det kan lykkes på en kontrakt fra sommer af. Vi er selvfølgelig stolte over, at vi igen kan sende en af vores egne talenter afsted til en af de store adresser. Det er med til at bekræfte os i, at vi har gang i det helt rigtige arbejde på vores akademi, siger Nicas Kjeldsen således. 

Horsens slog Lyngby i topbrag – Helsingør tilbage på ret kurs

Gustav Aabro har trods sin alder som 15-årig allerede repræsenteret Lyngby Boldklub på både U17- og U19-holdet, ligesom han også har været afsted med Danmark på ungdomslandsholdene.

Tidligere har klubben også sendt Jacob Bruun Larsen til netop Dortmund, hvor han skiftede til som 16-årig. Præcis som i Gustav Aabros tilfælde, hvis skiftet til sommer bliver en endegyldig realitet.

Timeline

Notifications

Notifikationer