1 min læsningSpezia blev spist af: Mæhle og Atalanta øjner europagivende placering

Joakim Mæhle var med fra start, da Atalanta søndag formiddag gæstede norditalienske Spezia Calcio.

1 min læsning
Atalanta med Joakim Mæhle fra start gæstede Spezia Calcio
Foto: Costas Baltas/Reuters/Ritzau Scanpix

Den danske dynamit-back Joakim Mæhle var med fra start, da Atalanta gæstede Spezia Calcio i søndagens tidlige Serie A-kamp.

Her kunne en sejr til Atalanta etablere dem i det sjove selskab, nemlig i det europagivende top syv-felt. Her sikrede de sig en 1-3 sejr.

De tre point til gæsterne lignede på papiret en formsag, og der skulle da heller ikke gå lang tid før de bragte sig foran. Luis Muriel sendte bolden knaldhårdt i mål til 1-0 efter et kvarters spil.

Medie: Rutineret United-spiller på vej til Serie A

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Spezia udlignede dog efter 30 minutter, da Danielle Verde efter en fornem solotur kunne sende kuglen i rusen til 1-1. Den relativt chancefattige første halvleg bød ikke på flere scoringer, som derfor endte uafgjort.

Dansker rykker op i Serie A med Lecce

I anden halvleg var der så Atalanta, der satte sig endnu mere tungt på opgøret. Det gav pote efter 73′ og 89′ minutter, da henholdsvis albanske Berat Djimsiti og kroatiske Mario Pasalic sikrede en 3-1 føring. Den holdte hele vejen hjem til slutfløjtet.

Med sejren kravler Atalanta op på en delt sjetteplads med José Mourinhos AS Roma, der dog har en kamp i hånden mod Fiorentina i morgen.

Timeline

Notifications

Notifikationer