Bundesligaen

Officielt: Tysk traditionsklub tilbage i Bundesligaen!

Lørdag aften blev den første 2. Bundesligaklub fundet, der i næste sæson skal spille i Tysklands højeste række.

Schalke 04 2. Bundesligaen

Schalke 04 leverede lørdag aften et stort comeback imod St. Pauli i 2. Bundesligaen, da de vendte et 0-2 nederlag til en 3-2 sejr, hvilket sikrede tyskerne oprykning.

Første halvleg var alt andet, end hvad Schalke havde håbet på. Efter 14 minutter var udebaneholdet St. Pauli nemlig i front med 0-2 på to scoringer af Igor Matanovic i det 9. og 13. minut.

I anden halvleg fik den tyske traditionsklub dog vendt op og ned på det hele, da Simon Terodde reducerede til 1-2 i det 47. minut. Lidt over 20 minutter senere var selvsamme Terodde endnu engang på spil, da den 34-årige tysker udlignede til 22 i det 71. minut.

Bayern München forlænger med stor profil

Syv minutter senere blev det store comeback fuldført, da 22-årige Rodrigo Zalazar scorede det vitale mål til 3-2 i det 78. minut, der sikrede Schalke oprykning til Bundesligaen.

Schalke vinder den tyske 2. Bundesliga med en runde tilbage af turneringen og rykker igen op i Tysklands bedste række, efter den historiske klub i sidste sæson rykkede ned.