3F Superligaen

AaB’s stortalent efter målmandssalg: Jeg føler mig klar

Andreas Hansen er blevet solgt til FC Nordsjælland, og Jacob Rinne har kontraktudløb til sommer - 17-årige Theo Sander føler sig dog klar til Superligaen.

Lars Friis, AaB, Theo Sander, Jacob Rinne, Andreas Hansen, Superligaen.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

AaB kunne torsdag bekræfte, at man har valgt at sælge målmanden Andreas Hansen til FC Nordsjælland.

Samtidig har klubbens førstevalg, Jacob Rinne, kontraktudløb til sommer, og alt tyder på, at kontrakten ikke bliver forlænget.

Derfor ser det lige nu ud til, at 17-årige Theo Sander er den eneste af klubbens nuværende målmænd, der fortsat er at finde på lønningslisten efter sommerferien.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Klubbens sportschef, Inge André Olsen, fortalte i forbindelse med salget af Andreas Hansen, at AaB nu er på jagt efter en ny keeper. Lykkes det ikke at finde et oplagt førstevalg, eller ønsker man i stedet at give Theo Sander chancen, føler den 17-årige keeper sig i hvert fald klar.

I et interview med Nordjyske fortæller han således, at han har udviklet sig utrolig meget på det seneste, og at han derfor ser frem til at få chancen i Superligaen.

– Jeg glæder mig virkelig, til det bliver min tur, og det kan næsten ikke gå hurtigt nok. Jeg føler mig klar til at begå mig på superliganiveau, men det vigtigste for mig er at fortsætte med at arbejde hårdt ude på træningsbanen, så jeg den dag, hvor jeg får chancen, kan vise alle, hvad jeg kan, siger Theo Sander til Nordjyske.

En af Superligaens bedste målmænd har kontraktudløb: Jeg går en spændende tid i møde!

I første omgang har Theo Sander dog rettet blikket mod den kommende U17-EM i Israel, hvor han skal repræsentere det danske landshold mellem stængerne fra den 14. maj og frem til 1. juni.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P