2 min læsningAaB-stjerne vil på landsholdet: Nu skal jeg bare lade fødderne tale!

Lucas Andersen fortæller, at han bestemt drømmer om A-landsholdet og at komme med til VM i Qatar.

2 min læsning
Lucas Andersen
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Lucas Andersen er tilbage for AaB efter en lang skadespause, der har holdt ham væk fra grønsværen over ni måneder.

På det seneste er det da også blevet til spilleminutter for midtbanekreatøren, som har startet inde to kampe i træk for nordjyderne.

Nu fortæller han i et interview, at han drømmer om at komme på det danske A-landshold, som til november spiller VM i Qatar, og at Kasper Hjulmand da også har kigget hans vej med henblik på en mulig udtagelse.

VB-profil før pokaldyst: Vi kan godt spille op med de bedste!

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Ja, det synes jeg. Så længe det er muligt, drømmer jeg da om det. Det er et mål og jeg har også tidligere været omkring landsholdet. Så ja, hvorfor ikke, lyder det fra AaB-profilen i et interview med campo.dk torsdag formiddag.

Han siger endvidere, at Hjulmand også har givet til kende, at de følger ham i forhold til en potentiel udtagelse. Derfor vil Andersen gøre alt for, at bidrage positivt på banen, for at spille sin chance større.

Havregryn og morgenkaffe: Jansson tager nye metoder i brug for at holde Eriksen i Brentford

– Hvis jeg bliver ved med at arbejde hårdt og være kampafgørende, så kan det være vejen til en udtagelse. Det er fedt, at Kasper Hjulmand også holder øje med mig, så er det bare op til mig at lade støvlerne tale, slutter han kækt til campo.dk.

AaB møder mandag Silkeborg IF på JYSK Park kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer