Premier League

Avis: Liverpool i færd med at sikre sig historiens største trøjesponsor-aftale

Liverpool er på jagt efter en ny trøjesponsoraftale, og hvis klubbens krav bliver mødt, kommer det til at være det dyreste trøjesponsorat i fodboldens historie.

Liverpool-trøje, Liverpool, Premier League, Jürgen Klopp.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Liverpool må siges at klare sig godt for tiden.

I 2019 vandt den traditionsrige klub Champions League, og året efter vandt man Premier League for første gang i 30 år.

I indeværende sæson ser det heller ikke skidt ud for Liverpool, der allerede har vundet årets Carabao Cup, er i finalen i FA Cup, har det ene ben i finalen i Champions League og blot er et enkelt point efter Manchester City i kampen om at kunne løfte Premier League-trofæet.

Derudover har man lige forlænget kontrakten med fanfavoritten Jürgen Klopp, og i det hele taget står Liverpool bare stærkt for tiden.

Derfor er det også tid til at skrue prisen op, når der nu skal forhandles om en ny aftale af trøjesponsorat.

Liverpool står således overfor det største trøjesponsorat i historien. Det skriver engelske Daily Mail.

Den nuværende sponsoraftale af de ikoniske Liverpool-trøjer har udløb ved udgangen af næste sæson, men ifølge den engelske avis arbejder man på at forlænge aftalen.

Standard Chartered pryder lige nu brystet på Liverpools trøjer, og hvis banken ønsker at blive ved med det i fremtiden, skal der punges ud.

Liverpool forlanger angiveligt en fordobling af det nuværende sponsorat, der lige nu lyder på omkring 350 millioner kroner om året.

Altså skal Standard Chartered være klar til at smide lidt mere end 700 millioner kroner årligt, hvis de er interesserede i at forlænge sponsoraftalen, hvilket ville være historiens dyreste trøjesponsor-aftale i fodbold.

Barca-præsident løfter sløret: Ny milliard-sponsoraftale er historisk

Daily Mail skriver videre, at Banken er glade for det nuværende sponsorat, og at de meget gerne vil fortsætte samarbejdet. 

Liverpool vi også gerne fortsætte, men har samtidig flere interesserede virksomheder fra brancher som rejser, turisme, medier, krypto og bankverdenen.

Officielt: Liverpool forlænger med Klopp

Standard Chartered har været trøjesponsor for Liverpool siden 2018.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P