International Fodbold

’Pefektionisten’ Guardiola kan blive for meget for sine spillere

Champions Leagues ene semifinale står mellem Manchester City og Real Madrid, og det er også et møde mellem to af fodboldens største trænere – Carlo Ancelotti og Pep Guardiola.

Carlo Ancelotti Pep Guardiola Javi Martinez
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Pep Guardiola og Carlo Ancelotti står igen overfor hinanden, når Real Madrid tager imod Manchester City i Champions League-semifinalens returopgør.

Den italienske træner tog i sommeren 2016 over for netop Pep Guardiola i tyske Bayern München, og her havde de begge spanske Javi Martinez i truppen. Den nuværende Qatar SC-midtbanespiller er ikke i tvivl om, hvem af de to, der er den bedste træner.

– Den bedste, jeg har arbejdet sammen med, er Carlo [Ancelotti]. Han gav mig med selvtillid, og det er vigtigt for en fodboldspiller. Han ved, hvordan man leder en gruppe, hvornår man skal sige noget, og hvornår man skal tie stille, siger Martínez ifølge Sport Bild.

Martínez har dog også stor respekt for Pep Guardiola, som han betegner som en perfektionist, som dog er den træner, han har lært mest af. Der er bare særligt én negativ ting ved spanieren.

– Til sidst bliver man træt af at se modstanderen, for han viser dig alt forud for en kamp. Det kan være lidt af et informationsoverload for nogle spillere, lyder det fra Martínez.

Nye rekorder og vilde tal: Få overblikket efter vanvittig semifinale

Den 33-årige spanier spillede i Bayern München fra 2012 til 2021, og vandt i alle sine ni sæsoner i klubben det tyske mesterskab. Derudover blev det også til to Champions League-titler.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P