Serie A

Medie: Dansker på blokken i Juventus

Juventus er angiveligt i færd med at lægge sin transferfilosofi om, hvilket skulle indebærer tilgangen af den unge dansker.

Massimiliano Allegri kan meget vel bliver Morten Hjulmands næste træner, hvis den danske midtbanespiller skifter til Juventus.
Foto: Jennifer Lorenzini/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Ifølge mediet stopandgoal.com, er Juventus i færd med at lægge sin transferstrategi om og vil fremadrettet satse på flere yngre spillere.

Det er blandt andet en af årsagerne til, at de nu har rettet blikket mod Morten Hjulmand. Det skriver transferjournalisten Alfredo Pedullà.

Interessen i den unge dansker kommer på baggrund af en sæson, hvor han har imponeret for Lecce i den næstbedste italienske række, Serie B.

Her gør han sig som fast mand på midtbanen, hvor det er blevet til 33 ud af 34 kampe fra start. Han må dermed siges at have en stor andel i Lecces nuværende succes, hvor de mandag har chancen for at overtage førstepladsen i Serie B.

Det er dog ikke kun Juventus, der er faldet for den 22-årige dansker. Også Inter er tidligere blevet sat i forbindelse med Morten Hjulmand, hvor han skulle tage over efter Marcelo Brozovic.

Også den danske landstræner, Kasper Hjulmand, har bemærket Lecce-spilleren med det identiske efternavn. I forbindelse med landsholdsudtagelsen til de to testkampe mod Serbien og Holland, nævnte landstræneren således Morten Hjulmand som en af de danske spillere, der er tæt på at gøre sig fortjent til en plads.

Flere boblere til landsholdet: Disse spillere er tæt på

Selvom Morten Hjulmand har gjort sig positiv bemærket overfor både landsholdet og de italienske storklubber, er det ikke sikkert, at klubberne er klar til at slå til. Lecce kræver således angiveligt 150 millioner kroner for den hårdtarbejdende midtbanemotor.

Morten Hjulmand fik sin fodboldopvækst i F.C. København, hvor han for snart fire år siden skiftede til østrigsk fodbold. Sidenhen blev han solgt til Lecce forrige vinter, hvor hans nuværende kontrakt løber frem til sommeren 2024, og klubben har option på at forlænge med et år yderligere.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P