Danskerfødder bag Brentford-succes

Det var to danske landsholdsspillere, der blev afgørende for Brentford i kampen ude mod Watford.

Der var en danskerscoring, da Brentford mødte Watford

Brentford vandt i overtiden ude mod bundholdet Watford med 2-1. Bag sejren stod to danskere, men Brentford skulle meget igennem, før triumfen var i hus.

Brentford styrede fra kampens start begivenhederne på Vicarage Road, hvor der var fundet plads til to danskere i startopstillingen – Christian Eriksen og Christian Nørgaard. Og det var såmænd en dansker, der kunne bringe hjemmeholdet foran.

Efter et langt indkast blev bolden headet videre til en fremadstormende Christian Nørgaard, der med indersiden kunne sætte bolden ind bag Ben Foster i Watford-målet.

Efter 21. minutters spilletid blev endnu en dansker så sat på banen, da Mads Bech blev indskiftet i Brentfords forsvar. Han fik iøvrigt senere følgeskab af en anden dansker, da Mathias Jensen kom ind i det 74. minut.

Brentford havde godt styr på kampen i første halvleg, og sådan startede anden halvleg også. Men så satte Watford alligevel en kæp i hjulet for Brentford.

Det lykkedes nemlig udeholdet at få bolden i mål i det 55. minut, da Emmanuel Denis fik sparket bolden i kassen fra venstre side af feltet. Målet blev undersøgt af VAR for offside, men endte med at blive godkendt.

Derefter havde Brentford problemer med at få greb om kampen igen, og Watford havde flere fine muligheder for at komme foran.

Og i overtiden var det så ved at gå helt galt for Brentford, da Watford havde bolden på både stolpen og efterfølgende fik brændt foran et tomt mål.

Kort efter kom så afgørelsen. Og det var på ny en dansker, der stod bag scoringen. Christian Eriksen ville nemlig også være med. Kort før slutfløjt og langt inde i overtiden, fandt den danske kreatør med et præcist frispark nemlig svenske Pontus Jansson tæt under mål, som kunne heade bolden i mål til 2-1.

Det blev også kampes resultatet, hvilket betyder, at Brentford kravler op på en 11. plads i Premier League, mens Watford fortsat kæmper om nedrykning fra sin 19. plads.