Premier League

Brentford-matchvinder: Eriksen den bedste jeg nogensinde har spillet med

Brentfords anfører, Pontus Jansson, er ikke bleg for at kalde Christian Eriksen den bedste, han nogensinde har spillet sammen med.

Christian Eriksen Brentford Premier League
Foto: Chris Radburn/Reuters/Ritzau Scanpix.

Brentford vandt lørdag deres fjerde kamp i træk i den engelske Premier League, da Christian Eriksen leverede en assist på sejrsmålet af anfører Pontus Jansson.

Siden landsholdsspillerens ankomst til Brentford har London-klubben ikke tabt en eneste kamp i Premier League, hvor Eriksen er startet inde. Netop danskerens indflydelse roste klubbens anfører, Jansson, også, da han efter kampen blev interviewet.

– Han har været en “game changer” for os. Han er den bedste spiller, jeg nogensinde har spillet med, og han er en verdensklassespiller.

– Alle gror med ham, en fantastisk fyr, en fantastisk spiller, men mest af alt en fantastisk fyr uden for banen. Så det er bare at løbe derind, og så ved du, at han nok skal ramme dig. Så en fantastisk aflevering, siger Pontus Jansson.

Thomas Frank afviser ikke flere danskere i Brentford: Går hurtigt i denne verden

Resten af interviewet med den svenske Brentford-spiller kan du se øverst i artiklen.

Brentfords næste kamp i Premier League er lørdag den 23. april, når de hjemme på Brentford Community Stadium møder Tottenham i et London-derby.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P