Premier League

Thomas Frank afviser ikke flere danskere i Brentford: Går hurtigt i denne verden

Thomas Frank vil bestemt ikke afvise, at flere danske fodboldspillere kan ende i Brentford grundet klubbens kendskab til det danske marked.

Thomas Frank
Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix

Brentford har gang i en rigtig flot debutsæson i Premier League, hvor klubben i skrivende stund ligger nummer 13 i tabellen, inden lørdagens London-derby mod nedrykningstruede Watford.

Hos Brentford har flere danske spillere gjort sig særdeles godt bemærket i en førsteholdstrup, der tæller hele syv af slagsen.

Derfor vil Thomas Frank da heller ikke udelukke, at klubben i fremtiden kan finde på at hente endnu flere danskere til truppen. Det fortalte Brentford-manageren på et virtuelt pressemøde fredag, som de danske medier var inviteret til.

– Vi har ikke et bevidst krav om, at det skal være en dansker, indledte Frank til spørgsmålet om, hvem der mon var den næste dansker i Brentford-trøjen og fortsatte:

– Men det er klart. Vi kender det danske marked rigtig godt, så det benytter vi os selvfølgelig af.

– Der er dog ikke – og det kan jeg sige ærligt med hånden på hjertet – nogen linet op lige på de rigtige positioner, men det går jo hurtigt i denne her verden, erkender Thomas Frank, der på rygtebasis tidligere er blevet kædet sammen med den danske landsholdspiller, Alexander Bah, der til dagligt spiller i tjekkiske Slavia Prag.

Thomas Frank: Alle klubber drømmer om Europa

De syv danskere i Brentfords nuværende førsteholdstrup er Christian Eriksen, Christian Nørgaard, Mathias Jensen, Mathias ‘Zanka’ Jørgensen, Mads Roerslev, Mads Bech Sørensen og Jonas Lössl.

Derudover har man Mads Bidstrup og Luka Racic udlejet til henholdvis FC Nordsjælland og HB Køge, mens Gustav Mogensen gør sig gældende på B-holdet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P