3F Superligaen

Trods misset skifte: Jeg vil gerne slutte af i Brøndby

Der var flere rygter om et skifte tilbage til Brøndby for Daniel Wass denne vinter, men i stedet gik turen til de spanske mestre fra Atlético Madrid. Landsholdsspilleren har dog stadig en drøm om at slutte af i sin første professionelle klub.

Daniel Wass Brøndby Superliga Atletico Madrid
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Hvis man skulle være i tvivl, så slår han det nu selv helt og aldeles fast.

Daniel Wass drømmer om at slutte karrieren i Brøndby, hvor han spillede på førsteholdet fra 2008 til 2011.

– Det er det, jeg håber. Om det så bliver til noget, der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed, men jeg tror ikke, det har været nogen hemmelighed, at jeg gerne vil slutte af i Brøndby, siger Daniel Wass til 3+.

Den nuværende Altlético Madrid-spiller gik allerede i vinter med tankerne om at vende hjem, men tilbuddet om at slutte sig til de spanske mestre var simpelthen for godt til, at han kunne takke nej, selvom han allerede puslede med tanken om en hjemvenden til Danmark.

– Jeg havde egentlig ikke sat mig op til noget, jeg vidste, jeg havde et halvt år tilbage og ikke kom til at forlænge med Valencia, så jeg ville se, hvad der kom. Jeg havde selvfølgelig tanken om, om det skulle være Brøndby til sommer, det er ikke nogen hemmelighed, lyder det fra Wass.

Og det kan være at Brøndby og klubben fans har et par allierede blandt Wass egen familien.

– Men da det her (tilbuddet fra Atlético, red.) så kom, der kunne alle se, at det var noget, jeg gerne ville, og familien kunne også godt se, at det ikke var noget, man kunne sige nej til som fodboldspiller.

Medie: Wass nærmer sig Atlético-comeback

– Jeg er måske lidt ked af det på familiens vegne, at jeg skal trække dem igennem endnu et skifte, og at pigerne (Wass’ døtre, red.) skal igennem endnu et skoleskifte, men de kunne godt se, at det var en drøm for mig, og jeg er dybt taknemmelig for, at de tager endnu et skridt med mig, for jeg ved også godt, at de gerne snart vil hjem til Danmark, lyder det fra landsholdsspilleren.

Daniel Wass’ kontrakt i Atlético Madrid udløber i sommeren 2023 – til den tid vil han være 34 år.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P