1 min læsningRibéry: Ham her er den nye Lewandowski

Den tidligere Bayern München-stjerne Franck Ribéry fortæller, hvem han tror kommer til at gå i fodsporene på sin tidligere holdkammerat, Robert Lewandowski.

1 min læsning
Franck Ribéry Dusan Vlahovic Juventus Robert Lewandowski
Soccer Football - Serie A - Juventus v Salernitana - Allianz Stadium, Turin, Italy - March 20, 2022 Salernitana's Franck Ribery REUTERS/Massimo Pinca

Franck Ribéry havde fornøjelsen af at spille sammen med Robert Lewandowski i fem sæsoner i Bayern München.

Som 33-årig bomber polakken fortsat derudaf med 31 scoringer i 28 Bundesliga-kampe. Veteranen har dog næppe en langvarig karriere foran sig, og der kan gå lang tid før verden for en lige så skarp angriber at se.

Ribery afslører: Disse tre klubber ville have mig

Ikke desto mindre ser Franck Ribéry allerede nu potentialet til det i sin tidligere Fiorentina-kollega Dušan Vlahović, da han blev spurgt om serberen kan nå de samme højder som Lewandowski.

– Ja, lyder det simple svar fra Ribéry til Tuttosport.

– Så længe han bliver ved med at arbejde, som han gør nu ved at fokusere på at forbedre sig hver dag. Han har helt sikkert styrken og mentaliteten til det. Vlahović arbejder hårdt og først og fremmest, så hader han at tabe, og det irriterer ham selv til træning, hvis ikke han vinder, fortæller den 39-årige franskmand.

Dušan Vlahović og Franck Ribéry tog afsked med hinanden som holdkammerater i sommer, da Ribéry skiftede til Salernitana. I januar 2022 blev Vlahović så også fortid i klubben med skiftet til Juventus.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer