LaLiga

Xavi lovpriser spansk guldfugl: Han er allerede én af lederne

Xavi og FC Barcelona vandt sent i går aftes 1-0 over Sevilla, hvor særligt én spiller strålede for det catalanske storhold.

Xavi storroser Pedri
Foto: Ritzau/Scanpix

Pedri er blot 19 år gammel, men det ændrer ikke på det faktum, at han allerede er indtrådt på FC Barcelonas førstehold, som én af de bærende spillere. Det vækker massiv begejstring hos manageren, Xavi, der hylder den unge tekniker.

I går leverede den unge spanske landsholdsspiller så endnu en pragtpræstation, hvor han egenhændigt sendte hele Sevilla-defensiven ud efter pølser, hvorefter han nettede kampens eneste mål i 1-0 sejren over Sevilla.

Barca-boss genopliver debatten: Super League kan redde europæisk fodbold

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Han er en ekstraordinær spiller, som igen fik scoret et ekstraordinært mål. Det er en fornøjelse at se ham spille, selvom han kun er 19 år gammel. Så jeg er ikke overrasket over niveauet, fortæller Xavi til Marca og supplerer:

– Selvom han er på banen for at være spilfordeler, så formår han i dag, at score et flot mål. Han er allerede en af lederne i klubben, ligesom Gerard Piqué, Jordi Alba, Dani Alves og Marc-André ter Stegen. De vil have bolden og tager ansvar, slutter Xavi Hernandéz om sin spanske guldfugl.

Medie: Newcastle villige til at sælge Premier Leagues driblekonge

FC Barcelona indtager nu andenpladsen i LaLiga, hvor der er 12 point op til Real Madrid på duksepladsen. Blaugrana har dog fortsat én kamp i hånden, når de i næste spillerunde møder Levante på udebane.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P