Premier League

Tidligere Spurs-træner: Eriksen er for god til Brentford!

Ifølge den forhenværende Tottenham Hotspur-træner, Tim Sherwood, er der ingen tvivl om, at den danske landsholdsspiller er for god til Brentford.

Christian Eriksen
Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix

Historien om Christian Eriksen har efterhånden opnået potentiale til, at kunne begå sig som én af H.C. Andersens mange eventyr.

Med et comeback til klub- og landsholdsfodbolden, hvor mange eksperter mener, han aldrig har været i bedre forfatning, kan man heller ikke undgå at lade sig rive med.

Eriksen har scoret mål og lavet assists på samlebånd, og derfor er han nu, ifølge en tidligere Spurs-træner, for god til at rende rundt i danskerklubben Brentford.

Se alle PL-mål fra lørdag: Eriksen på tavlen, langskudsperler og forsvarskiks

Sådan lyder det fra Tim Sherwood til mediet The Guardian, hvor han understreger, at Eriksen burde tørne ud for en helt anden London-klub.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Den her spiller burde ikke være i Brentford. Han burde ikke være der. Han burde være i Tottenham, forklarer Tim Sherwood om den danske talisman, Christian Eriksen, efter han sammen med Brentford udraderede Chelsea med 4-1 på selveste Stamford Bridge.

Rangnick om United-profil: Han er ikke i sin bedste periode

Eriksen er på kontrakt med oprykkerklubben fra London frem til sommer i første omgang. Med de seneste præstationer in mente, må man altså forvente, at han har vækket interesse fra andre klubber.

Det er i hvert fald det ræsonnement, Sherwood frembringer.

Eriksen og Brentfords næste opgave er mod West Ham på hjemmebanen, Brentford Community Stadium. Den kamp sparkes igang kl. 15:00 og kan følges på Viaplay.



Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P