Vanvittige Eriksen og Brentford bankede Chelsea

Christian Eriksen fik en hovedrolle, da Brentford lørdag eftermiddag bankede Chelsea på udebane i Premier League.

Christian Eriksen

Lørdag eftermiddag var der dømt et sandt London-derby i Premier League, da Chelsea hjemme tog imod Brentford med Christian Eriksen i startelleveren.

Det skulle vise sig at blive en yderst underholdene affære, hvor oprykkerne på imponerende vis tog en comeback-sejr og alle tre point med cifrene 1-4.

Efter en første halvleg, hvor Brentford var klart bedst, var det hjemmeholdet der bragede sig i front efter blot tre minutter inde i anden halvleg.

Her tog Antonio Rüdiger nemlig chancen langt ude fra og kunne via stolpen dirigere bolden i kassen på et fantastisk langskudsdrøn.

Det fik Brentford til at vågne op og blive yderst effektive. Fredag valgte Brentford at forlænge med tyske Vitaly Janelt, og det fik han i den grad fejret på Stamford Bridge efterfølgende.

Således udlignede han kort efter Rüdigers mål til 1-1, inden Christian Eriksen for tredje kamp i træk satte et mål i kassen.

Denne gang ind bag Chelseas målmand til en føring på 1-2, som var danskeren første i Premier League for Brentford. Et mål, der var et flot gennemspillet Brentford-angreb, hvor danskeren til slut vippede bolden over en fremadstormende Édouard Mendy.

Eriksen fortsætter vanvittig målstime: Scorer første PL-mål

Den leg ville Vitaly Janelt gerne være med på, så han gjorde det da bare til 1-3 med sin anden scoring kort herefter og fik dermed sat en tyk streg under, hvorfor klubben i går forlængede kontrakten med ham.

Ondt blev også værre for The Blues, da indskiftede Yoane Wissa kort før slutfløjt bankede bolden i kassen til 1-4, hvorfor en ydmygelse af storebror var en realitet.

Christian Eriksen og Brentford skal i aktion igen søndag den 10. april, hvor der venter dem endnu et London-derby. Her kommer West Ham United nemlig forbi Brentford Community Stadium.

For Chelsea venter der onsdag et topbrag mod Real Madrid i Champions Leagues kvartfinaler.