VM 2022

2 min læsningChokeret van Dijk vil give van Gaal et uforglemmeligt VM

Det kom som et chok for Virgil van Dijk, da Louis van Gaal søndag aften fortalte hollandsk presse, at han er ramt af prostatakræft.

2 min læsning
van Dijk
Foto: Koen Van Weel/AFP/Ritzau Scanpix

Søndag aften gik der et suk gennem fodboldverdenen, da Louis van Gaal afslørede overfor hollandsk presse, at han er ramt af prostatakræft.

Den hollandske landstræner fortalte blandt andet, at han havde holdt informationen skjult for sine spillere og besøgt læger midt om natten for at holde dem uvidende om den tragiske situation.

Derfor kom det også som et stort chok for den hollandske landsholdskaptajn, Virgil van Dijk. Det fortæller han til London Evening Standard.

– Jeg var i chok i går aftes, da jeg hørte interviewet. Han får sin film ud i næste uge, så jeg tænkte, at det bare var noget markedsføring, og så kom det store chok, indleder van Dijk og fortsætter:

– Jeg skrev til ham efter interviewet. Det siger meget om ham. Det sagde jeg også til ham, og han er nok ikke den type, der har brug for sympati. Sådan er han bare.

Her forsikrede Liverpool-spilleren også, at han vil give sin landstræner en stor oplevelse til november og december, når Holland skal til VM-slutrunden i Qatar. Med Louis van Gaal ved roret.

– Jeg sagde til ham, at vi er der for ham som hold, når han har brug for det, og forhåbentlig kan vi også gøre det til et VM, som han aldrig glemmer.

Trist nyt fra Holland – Van Gaal ramt af kræft

Holland er ved VM-slutrunden kommet i pulje med Senegal, Ecuador og værtnationen Qatar. Holland spiller desuden åbningskampen ved VM-slutrunden mod Senegal mandag den 21. november klokken 11:00 dansk tid.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer