LaLiga

Xavi melder klart ud til klubben: Disse to må ikke forlade Barca

FC Barcelonas cheftræner, Xavi, slår fast, at det ville være et stort tab for klubben, hvis Gavi og Ronald Araújo ikke får deres kontrakter forlænget.

FC Barcelona Xavi
Foto: Josep Lago/AFP/Ritzau Scanpix.

Xavi har fået vendt skuden i FC Barcelona, hvor den tidligere Barca-spiller på få måneder har sendt den catalanske klub på kurs imod Champions League-pladserne i LaLiga.

Klublegenden er heller ikke bleg for at udtrykke sine holdninger, og på et pressemøde forud for Barcelonas kamp imod Sevilla søndag gjorde Xavi det klart overfor klubben, at man under ingen omstændigheder må miste Gavi og Ronald Araújo.

– Gavi og Araújo er rigtige vigtige for vores fremtid. Barca kan ikke tillade at lade dem gå. Jeg kan lide tanken om, at de begge forlænger deres kontrakter, siger Barca-træneren.

Både Gavi og Araújo har været i kontraktforhandlinger med FC Barcelona i en lang periode, men økonomien har indtil videre adskilt de to parter fra at blive enige om en forlængelse.

Senest kom det dog frem, at 17-årige Gavi er tæt på at nå til enighed med klubben.

Situationen omkring Araújo er modsat hans holdkammerat ikke ændret, hvilket har fået flere klubber til at holde et vågent øje med uruguayaneren.

Premier League-trio har tilbudt Barca-spiller kontrakt

Siden Xavi overtog cheftrænersædet i FC Barcelona er det blevet til 14 sejrer i 25 kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P