VM 2026

Hjulmand reagerer på VM-lodtrækning: Ikke fantastisk

Kasper Hjulmand kommenterer nu på Danmarks VM-lodtrækning, hvor man tørner sammen med Frankrig, Tunesien og en endnu ukendt modstander.

Kasper Hjulmand
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Fredag aften blev det endeligt, at Danmark til VM-slutrunden senere på året tørner sammen med Frankrig, Tunesien og en endnu ukendt modstander blandt Peru, Australien og Forenede Arabiske Emirater.

Overfor TV 2 har landstræner Kasper Hjulmand nu kommenteret på puljen, som han kalder ‘ikke fantastisk’.

– Det er ikke fantastisk. Jeg ville gerne have undgået Frankrig. Jeg er helt sikker på, at det er et af verdens bedste hold med det utrolige talent, der er i fransk fodbold på toppen i øjeblikket. Det er en topmodstander, siger Hjulmand og fortsætter:

– Jeg synes også det sidste hold – Peru, der ligger nummer 22 på verdensranglisten – er et utrolig stærkt mandskab, som jeg tror kommer igennem deres playoff-kampe. Men alt i alt glæder vi os over, at vi har fået modstandere på og kan begynde at forberede os.

Se kampdatoerne her: Danmarks VM-program er klar

Fra tv-studiet på TV 2 blev Kasper Hjulmand også bedt om at rangere sin tilfredshed med lodtrækning på en skala fra et til ti. Her svarede han fem.

Danmark spiller sin første kamp ved VM-slutrunden tirsdag den 22. november, hvor Tunesien venter. Selve slutrunden starter dagen inden – altså den 21. november 2022 med åbningkampen mellem Senegal og Holland klokken 11:00 dansk tid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P