Dansk Fodbold

O’Riley afslører danskkundskaber efter U21-debut: Jeg sang med på nationalsangen

Celtics Matt O'Riley fik sin første kamp for det danske U21-landshold, da han tirsdag aften blev skiftet ind i opgøret mod Belgien.

Matt O'Riley Danmarks U21-landshold
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

For blot få måneder siden var det de færreste danskere, der kendte til navnet Matt O’Riley.

Den dansk-engelske Celtic-spiller blev dog fornyeligt udtaget til det danske U21-landshold for første gang, og tirsdag aften fik han så den længeventede debut i kampen mod Belgien.

Selvom det hele er gået stærkt for den 21-årige O’Riley, så er han glad for debuten på ungdomslandsholdet.

– Det er noget, som jeg vil huske resten af mit liv. Lige nu er jeg kun 21 år gammel, så måske vil der på et tidspunkt komme en kamp på A-landsholdet, som jeg så også vil kunne se tilbage på.

U21-landsholdet glipper direkte billet til EM

– Det var også virkelig fedt at høre nationalsangen. Der var nok ikke så mange på stadion, men det var stadig godt. Måske kan jeg en dag prøve det på et større stadium, det ville være mega fedt.

– Jeg sang også med på nationalsangen. Der var nok nogle ting, som jeg ikke helt kendte til perfektion, så det er også noget, som jeg vil lære, siger Matt O’Riley ifølge Daily Record.

Derudover lægger hovedpersonen heller ikke skjul på, at det danske sprog er noget, som han vil arbejde på. Det gør O’Riley blandt andet ved at snakke med sin danske mor.

– Jeg vil ikke være den på landsholdet, som ikke gider at snakke dansk, så jeg vil gøre mit bedste.

– Når jeg tager hjem til Skotland, så snakker jeg også dansk med min mor. Min bedstemor kommer også snart, så der vil jeg også snakke dansk med hende. Så måske om et år eller to vil mit dansk være helt perfekt, det ville være dejligt.

Beckham overrasker: Danmark er dark horse til VM

Matt O’Rileys næste kamp er søndag den 3. april, hvor han sammen med resten af Celtic-mandskabet møder ærkerivalerne Rangers i den skotske Premiership.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P