VM 2026

Beckham overrasker: Danmark er dark horse til VM

Den engelske legende David Beckham nævner, hvem han tror, der vil være favoritter til VM i Qatar, mens den tidligere landsholdsspiller udnævner Danmark som en outsider til turneringen.

David Beckham Danmark VM i Qatar
Foto: Karim Jaafar/AFP/Ritzau Scanpix.

England leverede en flot slutrunde til EM i 2021, hvor de i sidste ende måtte nøjes med sølv efter et nederlag til Italien i finalen.

Den tidligere engelske landsholdsspiller David Beckham er derfor også fortrøstningsfuld forud for den kommende VM-slutrunde i 2022 i Qatar. I et interview på FIFA’s hjemmeside kommer legenden dog også ind på, hvem der udover englænderne er favoritter til VM-titlen.

Se billedet: Adidas præsenterer den nye VM-fodbold

Her nævner Beckham tre af de helt store nationer, mens den tidligere Manchester United- og Real Madrid-spiller også har et godt øje til Danmark.

– Når du tænker på VM, så snakker du automatisk om Brasilien, Argentina og Frankrig. De er alle stærke nationer, som har vundet mange turneringer.

– Et andet land, som jeg glæder mig til at følge, er Danmark. Jeg tror de kan være en “dark horse.” De har haft en god optakt, og de klarer sig altid godt til slutrunder, lyder det fra den engelske legende.

Det er dog ikke sikkert, at man skal tage alt, hvad Beckham siger for gode varer, da han også har roser til den kontroversielle værtsnation, som er det lavest rangerede hold til slutrunden.

– Jeg glæder mig også til at se værtsnationen, Qatar. De har et ungt hold, som har været sammen i lang tid. De kender hinanden godt, og jeg tror, at de vil få et ekstra boost af atmosfæren på stadionerne.

Medie: Mbappé aviser Qatars VM-værter

VM-slutrunden i Qatar starter i slutningen af november 2022.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P