VM 2026

Portugal sikkert videre til VM

Favorit-dræberne fra Nordmakedonien måtte se sig slået, da Portugal sendte dem hjem med et 2-0 nederlag.

Portugal skulle tirsdag aften forsøge at sikre sig en VM-billet mod Nordmakedonien. Det blev en meget ensidig affære, hvor Portugal snuppede sejren med 2-0.

Nordmakedonien slog i torsdags kæmpefavoritterne fra Italien ud. Her til aften skulle de så forsøge at gøre kunsten efter i Porto. Men efter godt 31 minutters spil gik der hul på bylden, og Bruno Fernandes kunne sende portugiserne i front på en assist fra Ronaldo.

CHOK! Europamestre elimineret fra VM-kvalifikation af miniputter

Anden halvleg var kun 20 minutter gammel, da Fernandes igen var på pletten med en følt inderside kort foran mål. Denne gang stod Liverpool-profilen, Diogo Jota, for den næstsidste aflevering.

Herefter var det fuldstændig cruisecontrol for Portugal, der dermed sikrer sig deltagelse til en VM-slutrunde for ottende gang.

Det er dog aldrig blevet til mere end en tredjeplads i det fineste selskab, hvor de senest i 2018 allerede måtte se sig slået af Polen i kvartfinalen.