Dansk Fodbold

Hjulmand: Kan ikke forvente en uberørt Eriksen

Landstræner Kasper Hjulmand har 290 dage efter den dramatiske kamp mod Finland i Parken atter fundet plads til Christian Eriksen i sin startopstilling, men han forventer ikke en Christian Eriksen, der gør direkte ind og brænder banen af.

Christian Eriksen Kasper Hjulmand Danmark Serbien
Foto: John Thys/AFP/Ritzau Scanpix

Der er næppe nogen tvivl om, at aftenens landskamp mod Serbien bliver ganske speciel for både Christian Eriksen og resten af landsholdet.

Det er første gang siden Christian Eriksens hjertestop i EM-kampen mod Finland, at Christian Eriksen sætter fødderne på Parkens græstæppe, og selvom han leverede en flot præstation i kampen mod Holland lørdag, så kan man ikke nødvendigvis forvente en gentagelse fra Danmarks nummer 10 tirsdag aften.

– Jeg tror det kommer til at gå godt, men kan aldrig vide. Det er en stor og underlig kamp. Det er tilbagekomsten til det her sted (Parken, red.). Jeg synes ikke, man kan forvente, at han bare brænder banen af og er uberørt af det her, men det er et meget, meget vigtigt skridt mod den normalitet vi alle sammen ønsker, siger landstræner Kasper Hjulmand forud for kampen mod Serbien til Kanal 5.

Det bliver foran et udsolgt Parken, at Christian Eriksen gør comeback i Parken – ligesom det var tilfældet til kampen mod Finland, men alligevel har netop kampen mod Finland ikke fyldt alverden forud for kampen.

Startopstilling: Eriksen starter mod Serbien

– Det har ikke fyldt så meget. Der kan foregå alle mulige ting inden kampen, det kan være hvad som helst også når vi er på udebane, og så har vi nogle faste ritualer, og når vi laver den første rundkreds derinde, så handler det om fodbold. Vi skal fokusere på det, vi er her for, det er at vinde fodboldkampe, og når der bliver fløjtet op, så er det 100 procent det, det handler om, lyder det fra Hjulmand, der fortæller om Eriksens rolle til kampen:

– Han har frihed til at gøre præcis de samme ting, som han gjorde mod Holland. Omvendt kan Christian godt lide at være involveret i spillet, så det kommer helt an på, hvor serberne er henne, men han har stor frihed til at finde de steder, der giver flow og gør, at vi kan blive farlige.

Danmarks kamp mod Serbien spilles klokken 18 og kan ses på Kanal 5.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P